Sıfır Sermaye ile para kazanma teknikleri

Günümüzde sıfır  sermaye ile para  kazanmanın mümkün olmadığı düşünülür.Fakat bizzat kendi deneyimlerimden sizlere sermayesiz  para kazanma tekniklerini aktaracağım.Öncelikle unutmayalım ki her başarılı iş tutkuyla ve güçle kurulur.Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Steve Jobs gibi önemli kişiler bile sıfırdan başlamıştır.Ayrıntılarıyla planlanmış mükemmel bir planınız olmayabilir. Sıfırdan iş kurmak için tutkunuzu, güçlü yönlerinizi ve vizyonunuzu bileştirin. En tutkulu girişimcileri harekete geçiren şey paradan fazlasıdır.Küçükken sizi heyecanlandıran şeyleri düşünün veya yaparken yer ve zaman kavramını kaybettiğiniz şeyleri düşünün. Tutkunuzun peşinden giderseniz mutlu olursunuz. 
Öncelikle sıfır maliyetli bir ticaret girişiminde bulunmak istiyorsanız önünüzde bir kaç alternatif var bunlar;

  1. Doğrudan Satış
  1. Affilate  (Satış ortaklığı)
  1. İlan siteleri   (sahibinden,sanalpazar)
  1. Hazır yapıda e-ticaret sistemleri (n11,sahibinden,gittigidiyor)







Ssyal medya hesaplarınızdan para kazanabilirsiniz. Yapılan araştırmalar da bunu kanıtlıyor ve 15 – 50 yaş arasında hemen herkesin en az  2 sosyal ağda hesabı bulunduğunu gösteriyor.  Bilmiyorsanız hemen açıklayalım; bol takipçili ve etkileşimli bir hesap yaparak alacağınız reklamlar sayesinde iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Özellikle Twitter, Instagram, facebk  gibi sosyal ağlarda reklam yaparak oldukça iyi kazanç elde eden kullanıcılar bulunuyor. Yapmanız gereken tek şey, etkileşimi yüksek bir takipçi sayısı edinmeli ve kaliteli, insanların dikkatini çeken hesaplarınız olmalıdır. Ücretsiz blog servislerini kullanarak veya kendinize özel bir web sitesi oluşturarak da para kazanmanız mümkündür. Oldukça az bir harcama ile kendinize iyi bir web sitesi açabilir ve kaliteli içeriklerle takip edilen bir bloga sahip olabilirsiniz. Bu şekilde gerek reklam alarak, gerek Google reklamlarından faydalanarak para kazanmanız mümkündür. Yazmayı seviyor ve bir veya birkaç konudaki bilginize güveniyorsanız, sermayesiz para kazanacağınız en iyi mesleklerden birisi yazarlıktır. İnternetten yapabileceğiniz bu işi hem severek yapacaksınız hem de uzman olduğunuz konularda bilgilerinizi paylaşma imkanı bulacaksınız. Araştırma yapmayı seven biriyseniz, tam size göre bir iş olduğunu da belirtmeliyim. Yani yazacağınız konu hakkında tam bilginiz olmasına gerek yok. İyi bir araştırmacıysanız bilmediğiniz konular hakkında da yazabilir ve bu konuda oldukça iyi işler çıkarabilirsiniz. Web sitelerinde editörlük yaparak da iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Yazıları düzenleme, imla ve yazım kuralları hakkında iyi bir bilgi birikiminiz varsa yapabileceğiniz en iyi işlerden birisi editörlüktür
Eğer para kazanmak istiyorsanız yeteneklerinizin farkında olun. Becerilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak yapabileceklerinizi araştırın. Yeni nesil iş modelleri geliştirmeniz için oldukça doğru bir zamanda yaşadığımızı sakın unutmayın. Para kazanmayı öğrenirken nasıl yöneteceğinizi de öğrenin. Çünkü iyi yönetilmeyen paranın hiçbir değeri olmayacaktır.
Herkese sağlık mutluluk ve kazanç dolu günler  dilerim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar