HEM SPOR YAPIN HEM PARA KAZANIN

Yürüyüş ve spor  yapmak için bizleri  motive eden  ufakta olsa maddi kazanç ve  hediye kazanmamızı  sağlayan  birkaç  mobil  uygualama  ve  web  sitesini  sizler  için denedim  araştırdım  ve  aşağıda  listeledim.

1-Sweatcoin : Yürüyerek para kazanma sektörünün ilk temsilcisidir. Bu sektörün genel olarak ortaya çıkmasını sağlayan ana uygulamadır. Platformun Android ve IOS markette yer alan uygulamalarını indirdikten sonra sadece basit bir kayıt formunu dolduruyorsunuz. Ardından uygulama izinlerini verdikten sonra her attığınız adım uygulama tarafından sayılıyor. Gün sonunda uygulamaya giriş yaparak adımlarınızı SweatCoin adındaki kripto para birimine dönüştürebiliyorsunuz.

Ortalama olarak her bin adım için sistem size 1 adet SweatCoin veriyor. Swetcoin ne kadar diye merak ediyorsanız da şuanda piyasada ortalama olarak 0.0009 Dolardan işlem görüyor. Dolayısıyla kazanç imkanı gerçekten çok düşük. Ancak günlük bir kere uygulamaya girmek dışında başka bir işlem yapmanız gerekmiyor. Uygulamanın içerisinde ek olarak reklamları izleyerek para kazanma seçeneği de var. Ek gelir için bu yöntem de kullanılabilir.

2-Bitwalking  :yürüyerek para kazanmanızı sağlayan bir sistemdir. Bit (Sanal Para) ve Walking (Yürümek) kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Cep telefonunuza yükleceğiniz uygulama ile attığınız adımlar hesaplanır ve her 10 bin adımda ( 8 kilometereye denk geliyor) 1 dolar kazandırıyor.

3-https://www.runtastic.com/tr/

https://apps.apple.com/tr/app/adidas-running-app-runtastic/id336599882?l=tr

4-https://www.strava.com/

5-Sportsactive

6-RunKeeper

7-https://apps.apple.com/tr/app/ad%C4%B1mpara-ad%C4%B1m-at-kazan/id1566330853








Yorum Gönder

0 Yorumlar